Huisregels

Onze gasten stellen het op prijs als u de faciliteiten na een bezoek netjes achterlaat. Op deze manier komt iedereen op een fijne en schone camperplaats terecht.

1. Iedere camperplaats heeft een stroompunt van 10 ampère. Het is niet toegestaan om het stroompunt van een andere camperplaats in gebruik te nemen. Indien u een extra stroompunt in gebruik wenst te nemen, dient u zich aan te melden voor een extra camperplaats.
2.Gelieve uw camper met de neus naar het pad te parkeren. Zodoende heeft iedere camperaar de nodige privacy en ruimte om zijn luifel uit te zetten.
3. De camperplaats is bestemd voor campers met een lengte van maximaal 8,5 meter.
4. Plaats uw camper in een van de vakken. Rijd het gras dus niet kapot.
5. Verlaat u uw camper? Ruim uw meubilair dan op, zodat wij kunnen grasmaaien.
6. Deponeer uw afval of toiletcassette niet in de bosjes. Houd de omgeving schoon.
7. Laat uw hond uit buiten de camperplaats en ruim de hondenpoep op.
8. Houd honden aangelijnd.
9. Veroorzaak geen (geluids)overlast bij de andere gasten van de camperplaats.
10. Het is niet toegestaan om plastic/kunststof of matten op het gras te plaatsen. Daarmee houden we het gras gezond voor de volgende bezoekers.
11. Het is niet toegestaan om uw camper te wassen op de camperplaats.
12. Het is niet toegestaan om uw auto op de camperplaats te parkeren (tenzij u een extra plek reserveert). U kunt uw auto in het Melkstraatje op 100 meter afstand van de camperplaats parkeren.

Als we ons aan bovenstaande huisregels houden, dan blijft de camperplek altijd schoon en daar heeft iedereen plezier van.
Wij wensen u een prettig verblijf op Camperplaats Maascamp toe.