Camperplaats Cuijk

Let op: momenteel is het op deze camperplaats nabij Cuijk nog niet mogelijk om uw chemisch toilet of grijs water te lozen en we hebben geen sanitaire voorzieningen (toilet en douche). Houd hier rekening mee wanneer u reserveert voor een langere periode.

Of bekijk eerst de tarieven

Camperplaats nabij Cuijk

Op nog geen vijf minuten lopen staat u midden in het gezellige stadscentrum van Gennep, waar u wordt verrast met zonnige terrassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Ook voor de shoppers en cultuursnuivers valt er genoeg te beleven in de altijd gezellige Niersstraat en Zandstraat. En op slechts 10 kilometer fietsen (of rijden) bent u in het gezellige centrum van Cuijk.

Camperplaats met Cuijkse fiets- en wandelroutes

Wandelaars en fietsers komen ook goed tot hun recht tijdens een verblijf aan de Maascamp. Zo ligt de camperplaats bij Cuijk direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes richting Cuijk (Brabant). Neem bijvoorbeeld het bijzondere, kronkelige met veel bruggetjes voor fietsers en wandelaars naar het Genneperhuis. Vanuit hier zie je hoe de kronkelende rivier de Niers vanuit een beekdal in de Maas uitmondt. Ook heb je vanaf hier een uitzicht op de kerk van Cuijk.

23 Royale plaatsen midden in het groen

Camperplaats in de regio van Cuijk

Kroonwerken, grachten en de Niers passeer je via een mooi, kronkelig pad vol bruggetjes. Dit Niersdal biedt een enorme variatie aan natuur zoals graslanden, natte ruigtes, een ooi- en broekbos met wilgen en populieren, nevengeulen en poelen voor amfibieën. Vanwege die afwisseling is het Niersdal ook rijk aan flora en fauna. Zo vindt men er reigers, ooievaars, ijsvogels, zwanen, diverse ganzensoorten, eenden, spechten, aalscholvers, roeken en buizerds.

De camperplaats ligt bij de Cuijkse Maasheggen. Deze zijn het beste te omschrijven als een mozaïek van heggen. Ze vormen het oudste en meest omvangrijke heggenlandschap van het land. Hier treft men het landschap nog aan zoals Julius Caesar het in zijn Bello Gallico zo’n 2000 jaar geleden omschreef. Hij ergerde zich aan die door bewoners gevlochten heggen, die door zijn legers moeilijk passeerbaar waren. Deze heggen, weides, drinkpoelen en oude knotbomen bieden al eeuwen een veilige thuishaven aan een bijzondere verscheidenheid aan planten en dieren.

Camperplaats Cuijk

Ervaar de natuur van de Maaskemp, de Cuijkse Maasheggen en het Niersdal

Camperplaats voorzieningen

Voor iedere camperplaats Cuijk is een stroompunt van 10 ampère gereserveerd. Daarnaast is er een watertappunt en zijn er kraantjes op het terrein. Ieder plek heeft een eigen grasveldje om de luifel uit te zetten en twee eigen fietsenrekken.
De stortplaats voor grijs water en chemisch toilet wordt naar verwachting aankomende zomer aangelegd. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. Meer over onze voorzieningen lees je hier.

Winkels, horeca en cultuur, gewoon om de hoek

Verzekerd van een mooi plekje

In slechts enkele minuten.

Vul het formulier in op deze pagina en klik op ‘Maak reservering’

U ontvangt een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op.

Na bevestiging ontvangt u een e-mail met daarin een betaallink. Als u hierop klikt kunt u online betalen, gewoon met iDeal, Bancontact of creditcard.

Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Tot ziens in de Maaskemp!