Camperplaats aan het dorp

Let op: Op deze camperplaats aan het dorp is het momenteel nog niet mogelijk om uw chemisch toilet of grijs water te lozen en we hebben geen sanitaire voorzieningen (toilet en douche). Houd hier rekening mee wanneer u een camperplaats reserveert voor een langere periode.

Of bekijk eerst de tarieven

De mooiste camperplaats aan het dorp

Op nog geen drie minuten lopen staat u midden in het het dorp. Via deze dijk van de Camperplaats in de natuur naar het gezellige centrum van Gennep, waar u wordt verrast met zonnige terrassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Direct aan de rivier ligt ook een vlonder waar u in de zomer heerlijk kunt recreëren.

Naast een camperplaats aan het dorp kenmerkt Maascamp zich door natuur en water. Het ligt namelijk midden in het historische natuurgebied genaamd de Maaskemp, waar de camperplaats in het dorp zijn naam aan ontleend. In dit gebied mondt rivier de Niers uit in de Maas. Je kunt dus wel stellen dat de camperplaats aan het water gelegen is.

Camperplaats in het dorp met fiets- en wandelroutes

Wandelaars in het dorp en fietsers in de omgeving halen hun hart op tijdens een verblijf aan de Maascamp. Zo ligt de camperplaats direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes het indrukwekkende Maas- en Nierslandschap gaan. Wandel bijvoorbeeld door de Maaskemp over een aantal bruggetjes naar het Genneperhuis of het Theehuisje van Milsbeek. Of fiets langs het historische natuurgebied de Maasheggen naar de prachtige stad Nijmegen of naar Boxmeer of Cuijk.

23 Royale camperplaatsen direct aan het dorp

Natuur aan het dorp

Camperplaats Maascamp ligt dan wel in het historisch centrum, toch is er aan natuur geen gebrek. Vanaf de camperplaats in de natuur kijk je uit op een weide met schapen en op de dijk waarachter rivier de Niers ligt. In het Niersdal tref je een grote diversiteit aan landschap en natuur. Van poelen tot weides en van ijsvogels tot ooievaars die nestelen op het historische stadhuis van het dorp!

De camperplaats aan het dorp bereik je via de Genneperhuisweg, welke dwars door de Maaskemp loopt en eindigt bij de ruïne van het Genneperhuis.

Camperplaats aan het dorp

Camperplaats aan de Maaskemp, Maasheggen en het Niersdal

Camperplaats voorzieningen

Voor iedere camperplaats aan het dorp is een stroompunt van 10 ampère gereserveerd. Daarnaast heeft de camperplaats een watertappunt en zijn er kraantjes op het terrein. Ieder plek heeft een eigen gras veldje om de luifel uit te zetten en twee eigen fietsenrekken.
De stortplaats voor grijs water en chemisch toilet wordt naar verwachting aankomende zomer aangelegd. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. Meer over onze voorzieningen lees je hier.

Het dorp ligt letterlijk aan de deur van uw camper

Verzekerd van een mooi plekje

In slechts enkele minuten.

Vul het formulier in op deze pagina en klik op ‘Maak reservering’

U ontvangt een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op.

Na bevestiging ontvangt u een e-mail met daarin een betaallink. Als u hierop klikt kunt u online betalen, gewoon met iDeal, Bancontact of creditcard.

Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Tot ziens op de mooiste camperplaats in het dorp!