Let op: momenteel is het nog niet mogelijk om uw chemisch toilet of grijs water te lozen. Houd hier rekening mee wanneer u reserveert voor een langere periode.

Op nog geen vijf minuten lopen staat u midden in het gezellige stadscentrum van Gennep, waar u wordt verrast met zonnige terrassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Ook voor de shoppers en cultuursnuivers valt er genoeg te beleven in de altijd gezellige Niersstraat en Zandstraat.

Zeker van een camperplaats in 3 simpele stappen:

  1. Reserveer

    Click op onderstaande button om uw camperplaats te reserveren.

  2. Ticket

    De QR-code die u na reservering per mail ontvangt is uw ticket tot de camperplaats.

  3. Scan

    De slagboom van de camperplaats opent automatisch nadat u uw QR-code heeft gescand.

20 Royale plaatsen midden in het groen

Een camperplaats aan Boxmeer met fiets- en wandelroutes

Wandelaars en fietsers komen ook goed tot hun recht tijdens een verblijf aan de Maascamp. Zo ligt de camperplaats direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes. Neem bijvoorbeeld het bijzondere, kronkelige met veel bruggetjes voor fietsers en wandelaars naar het Genneperhuis. Vanuit hier zie je hoe de kronkelende rivier de Niers vanuit een beekdal in de Maas uitmondt.

Camperplaatsen nabij Boxmeer, en meer…

Kroonwerken, grachten en de Niers passeer je via een mooi, kronkelig pad vol bruggetjes. Dit Niersdal biedt een enorme variatie aan natuur zoals graslanden, natte ruigtes, een ooi- en broekbos met wilgen en populieren, nevengeulen en poelen voor amfibieën. Vanwege die afwisseling is het Niersdal ook rijk aan flora en fauna. Zo vindt men er reigers, ooievaars, ijsvogels, zwanen, diverse ganzensoorten, eenden, spechten, aalscholvers, roeken en buizerds.

Ervaar de natuur van de Maaskemp, Maasheggen en het Niersdal

Parkeer uw camper in de Maasheggen (Unesco)

De Maasheggen zijn het beste te omschrijven als een mozaïek van heggen. Ze vormen het oudste en meest omvangrijke heggenlandschap van het land. Hier treft men het landschap nog aan zoals Julius Caesar het in zijn Bello Gallico zo’n 2000 jaar geleden omschreef. Hij ergerde zich aan die door bewoners gevlochten heggen, die door zijn legers moeilijk passeerbaar waren. Deze heggen, weides, drinkpoelen en oude knotbomen bieden al eeuwen een veilige thuishaven aan een bijzondere verscheidenheid aan planten en dieren.

De gezelligste camperplaats van LimburgTot snel in de Maascamp!