Camperplaats Nijmegen

Let op: momenteel is het op deze camperplaats nabij Nijmegen nog niet mogelijk om uw chemisch toilet of grijs water te lozen en we hebben geen sanitaire voorzieningen (toilet en douche). Houd hier rekening mee wanneer u reserveert voor een langere periode.

Of bekijk eerst de tarieven

Camperplaats nabij Nijmegen

Op nog slechts 5 minuten wandelen staat u in het gezellige stadscentrum van Gennep, nabij Nijmegen, alwaar u wordt verrast met restaurants, zonnige terrassen en kroegen. Ook voor de cultuursliefhebbers en shoppers valt er veel te beleven in de altijd gezellige Niersstraat en Zandstraat. En op nog geen 20 kilometer afstand waant u zich in de prachtige stad Nijmegen, Gelderland. Hier kunt u desgewenst ook komen met de bus (lijn 83). De bushalte is op slechts 3 minuten lopen gelegen. Zo kunt u verblijven in de natuur, maar toch genieten van een camperplaats bij Nijmegen!

Camperplaats met fiets- en wandelroutes naar Nijmegen

Wandelaars en fietsers komen ook goed tot hun recht tijdens een verblijf aan de camperplaats bij Nijmegen. Zo ligt deze direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes richting Nijmegen. Neem bijvoorbeeld het bijzondere, kronkelige pad met veel bruggetjes voor fietsers en wandelaars naar het de ruïne van het Genneperhuis. Vanuit hier ziet men hoe de rivier de Niers vanuit een beekdal in de Maas uitkronkelt. Ook heb je vanaf hier een uitzicht op het mooie dorp Boxmeer of Cuijk (Brabant).

23 Royale plaatsen midden in het groen

Camperplaats in de regio van Nijmegen

Op zoek naar een camperplaats in Nijmegen of omgeving? Maascamp is de perfecte camperplaats bij Nijmegen, welke als uitvalsbasis dienst voor uw trip naar Nijmegen. Op de officiële toeristische website van het Rijk van Nijmegen is Maascamp opgenomen. De stad Nijmegen is makkelijk bereikbaar per fiets vanaf onze camperplaats, maar ook per bus: lijn 83 rijdt in minder dan 40 minuutjes naar het stadshistorische centrum van Nijmegen. In Nijmegen zijn talloze eetgelegenheden, parken, musea, bioscopen en winkels. Kortom; alles wat u van een stad verwacht!

Camperplaats Nijmegen

Ervaar de natuur van de Maaskemp, het Niersdal en het Duitse bos wat Nijmegen van Gennep scheidt: Het Reichswald.

Camperplaats voorzieningen

Voor iedere camperplaats Nijmegen is een stroompunt van 10 ampère gereserveerd. Daarnaast is er zijn er verschillende kraantjes op het terrein. Ieder camperplaats heeft een eigen grasveldje om de luifel uit te zetten en twee eigen fietsenrekken.
De stortplaats voor grijs water en chemisch toilet wordt naar verwachting aankomende zomer aangelegd. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. Meer over onze voorzieningen lees je hier.

Winkels, horeca en cultuur, gewoon om de hoek, of op 20KM afstand in Nijmegen

Verzekerd van een mooi plekje

In de buurt van Nijmegen in slechts enkele minuten.

Vul het formulier in op deze pagina en klik op ‘Maak reservering’

U ontvangt een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op.

Na bevestiging ontvangt u een e-mail met daarin een betaallink. Als u hierop klikt kunt u online betalen, gewoon met iDeal, Bancontact of creditcard.

Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Tot ziens in de Maaskemp!