Camperplaats in de natuur

Hoera! Vanaf 21 juni zijn we geopend. Voorlopig nog even zonder voorzieningen, onze tarieven zijn hierop aangepast: €6,- excl. toeristenbelasting. Reserveren is verplicht en kan via onderstaande button.
Graag tot ziens op de Maascamp!

Camperplaats in de Natuur

Op nog geen vijf minuten lopen staat u aan de loswal van de Maas of aan de voet van het Genneperhuis, midden in het historische natuurgebied genaamd de Maaskemp. Hier mondt rivier de Niers uit in de Maas. Daarnaast ligt de camperplaats in de natuur van het Niersdal. Via deze dijk loopt u in minder dan 3 minuten van de Camperplaats door de natuur naar het gezellige stadscentrum van Gennep, waar u wordt verrast met zonnige terrassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Direct aan de rivier ligt ook een vlonder waar u in de zomer heerlijk kunt recreëren. Het uitzicht vanaf de dijk op de natuur is de moeite waard!

Een camperplaats in de natuur met fiets- en wandelroutes

Wandelaars en fietsers halen hun hart op tijdens een verblijf aan de Maascamp. Zo ligt de camperplaats direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes door de natuur van het indrukwekkende Maas- en Nierslandschap gaan. Wandel bijvoorbeeld door de Maaskemp over een aantal bruggetjes naar het Genneperhuis of het Theehuisje van Milsbeek. Of fiets langs de het historische natuurgebied de Maasheggen op naar de prachtige stad Nijmegen of naar Boxmeer of Cuijk.

24 Royale camperplaatsen midden in de natuur

Camperplaatsen in het centrum van Gennep, en meer…

Camperplaats Maascamp ligt dan wel in het historisch centrum, toch is er aan natuur geen gebrek. Vanaf de camperplaats in de natuur kijk je uit op een weide met schapen en op de dijk waarachter rivier de Niers ligt. In het Niersdal tref je een grote diversiteit aan landschap en natuur. Van poelen tot weides en van ijsvogels tot ooievaars die nestelen op het historische stadhuis!

Midden in de natuur en historie

De camperplaats bereik je via de Genneperhuisweg, welke dwars door de het grasrijke Maaskemp loopt en eindigt bij de ruïne van het Genneperhuis. Vanuit hier aanschouw je hoe de kronkelende Niers in de Maas uitkomt en heb je een prachtig zicht op het door Unesco bekroonde Maasheggen-landschap.

Ervaar de camperplaats in de natuur van de Maaskemp, Maasheggen en het Niersdal

Camperplaats voorzieningen

StroomWiFi Water
Storten van chemisch toilet, grijs water en afval

Zeker van een mooie camperplaats

Reserveer uw plek in 3 simpele stappen

  1. Reserveer uw verblijf

    Click op onderstaande button om uw camperplaats te reserveren. Zonder reservering kunt u de camperplaats in de natuur niet betreden.

  2. Vul uw kenteken in

    Bij het reserveren vult u het kenteken van uw camper in. Deze wordt op locatie voor controle gebruikt, dat gebeurt automatisch.

  3. Geniet van uw verblijf!

    Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Natuur en sfeer tot aan de deur van uw camper

Meest gestelde vragen over de Camperplaats

Waar ligt camperplaats Maascamp?

De camperplaats aan het water als in het gezellige historisch centrum van Gennep (Noord Limburg). Kijk hier hoe je de camperplaats het beste kunt bereiken. De camperplaats aan de Maas en aan de Niers ligt tevens midden in de natuur van de Maaskemp en het Niersdal.

Hoe reserveer ik een camperplaats?

Simpel! Klik gewoon op de ‘reserveer‘ button hieronder. Dan vul je de gewenste data in waarop je wilt overnachten en het kenteken van je camper. Als alles gelukt is krijg je ter bevestiging een email toegestuurd.

Welke faciliteiten zijn er op de camperplaats?

De camperplaats is van alle gemakken voorzien. Zo is Maascamp niet alleen prachtig gelegen in het centrum van Gennep én aan het water in de Maaskemp en het Niersdal, maar kun je je camper ook voorzien van stroom, water en nog veel meer.

Wat is er te beleven in de omgeving?

De camperplaats ligt aan het water én in centrum van Gennep waar je wordt overladen met gezellige terassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Ook zijn er leuke winkeltjes in de Niersstraat en Zandstraat en worden er veel evenementen op de Markt georganiseerd. De natuurrijke omgeving kent veel indrukwekkende fiets- en wandelroutes. Direct aan de camperplaats ligt water en het Pieterpad.

Tot ziens in de Maaskemp