Camperplaats in de natuur

Let op: Op deze camperplaats in de natuur is het momenteel nog niet mogelijk om uw chemisch toilet of grijs water te lozen en we hebben geen sanitaire voorzieningen (toilet en douche). Houd hier rekening mee wanneer een camperplaats in limburg u reserveert voor een langere periode.

Of bekijk eerst de tarieven

De mooiste camperplaats in de natuur

Op nog geen vijf minuten lopen staat u aan de natuur rijke oevers Maas of aan de voet van het Genneperhuis, midden in het historische natuurgebied genaamd de Maaskemp. Hier mondt rivier de Niers uit in de Maas. Daarnaast ligt de camperplaats in de natuur van het Niersdal. Via deze dijk loopt u in minder dan 3 minuten van de Camperplaats door de natuur naar het gezellige stadscentrum van Gennep, waar u wordt verrast met zonnige terrassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Direct aan de rivier ligt ook een vlonder waar u in de zomer heerlijk kunt recreëren. Het uitzicht vanaf de dijk op de natuur is de moeite waard!

Camperplaats in de natuur met fiets- en wandelroutes

Wandelaars en fietsers halen hun hart op tijdens een verblijf aan de Maascamp. Zo ligt de camperplaats direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes door de natuur van het indrukwekkende Maas- en Nierslandschap gaan. Wandel bijvoorbeeld door de Maaskemp over een aantal bruggetjes naar het Genneperhuis of het Theehuisje van Milsbeek. Of fiets langs de het historische natuurgebied de Maasheggen op naar de prachtige stad Nijmegen of naar Boxmeer of Cuijk.

23 Royale camperplaatsen in de natuur

Groen, groener, groenst

Camperplaats Maascamp ligt dan wel in het historisch centrum, toch is er aan natuur geen gebrek. Vanaf de camperplaats in de natuur kijk je uit op een weide met schapen en op de dijk waarachter rivier de Niers ligt. In het Niersdal tref je een grote diversiteit aan landschap en natuur. Van poelen tot weides en van ijsvogels tot ooievaars die nestelen op het historische stadhuis!

De camperplaats in de natuur bereik je via de Genneperhuisweg, welke dwars door de het grasrijke Maaskemp loopt en eindigt bij de ruïne van het Genneperhuis. Vanuit hier aanschouw je hoe de kronkelende Niers in de Maas uitkomt en heb je een prachtig zicht op het door Unesco bekroonde Maasheggen natuur gebied.

Camperplaats aan het water - Maas en Niers

Camperplaats in de natuur van de Maaskemp, Maasheggen en het Niersdal

Camperplaats voorzieningen

Voor iedere camperplaats is een stroompunt van 10 ampère gereserveerd. Daarnaast heeft de camperplaats een watertappunt en zijn er kraantjes op het terrein. Ieder plek heeft een eigen gras veldje om de luifel uit te zetten en twee eigen fietsenrekken.
De stortplaats voor grijs water en chemisch toilet wordt naar verwachting aankomende zomer aangelegd. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. Meer over onze voorzieningen lees je hier.

Natuur tot aan de deur van uw camper

Verzekerd van een mooi plekje

In slechts enkele minuten.

Vul het formulier in op deze pagina en klik op ‘Maak reservering’

U ontvangt een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op.

Na bevestiging ontvangt u een e-mail met daarin een betaallink. Als u hierop klikt kunt u online betalen, gewoon met iDeal, Bancontact of creditcard.

Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Tot ziens op de mooiste camperplaats in de natuur!