Veel gestelde vragen

Of er nog plek beschikbaar is op onze camperplaats zie je direct in de kalender op onze reserveerpagina.
• Op de dagen die groen zijn is er nog ruim voldoende plek.
• Op de dagen die geel zijn is het aanbod beperkt.
• Op de dagen die rood zijn is de camperplaats helaas vol.

Reserveren is simpel:

  1. Vul het formulier in op deze pagina en klik op ‘Maak reservering’
  2. U ontvangt een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op.
  3. Na bevestiging ontvangt u een e-mail met daarin een betaallink. Als u hierop klikt kunt u online betalen, gewoon met iDeal, Bancontact of creditcard.
  4. Na betaling ontvangt u een e-mail met daarin uw toegangscode voor de slagboom.
    Geniet van uw verblijf in de Maaskemp!

 

Let op: u kunt dus alleen op de website via deze pagina reserveren. Het is niet mogelijk om telefonisch te reserveren en er is geen receptie op de camperplaats aanwezig.

Nee hoor. U kunt gewoon wanneer u dat prettig vindt naar de camperplaats komen en ter plaatse kijken of er nog plek is. Als u voor de slagboom staat, dient u zich online aan te melden en te betalen. Direct na betaling krijgt u per e-mail uw toegangscode voor de slagboom waarmee u het terrein kunt betreden.

Onze camperplaats is onbemand en geautomatiseerd. Wij zijn met regelmaat aanwezig op het terrein maar kunnen helaas geen fulltime beschikbaarheid aanbieden. Om die reden hebben we ervoor gekozen om geen telefonische ondersteuning te bieden. Het maken van een reservering, controleren van beschikbaarheid of het vinden van een antwoord op uw vraag kan dus allemaal via deze website of e-mail (info@maascamp.nl).

We hanteren geen aankomst- en vertrektijden. Dat betekent dat u kunt komen en gaan wanneer u wilt en u zich niet hoeft te haasten. Fijn toch?

Het is helaas nog niet mogelijk om contant te betalen. Naar verwachting is dit in de zomer van 2023 mogelijk.

Deze e-mail wordt te allen tijde automatisch verstuurd. Indien hij niet in uw inbox staat, kijk dan even in de map met ‘ongewenst mail’ of ‘spam’.

U kunt altijd door de slagboom naar buiten rijden. De slagboom opent automatisch en hiervoor heeft u uw toegangscode niet meer nodig. Eenvoud staat voorop!

Dat kan in het Melkstraatje, welke op 100 meter afstand van de camperplaats gelegen is. U kunt uw auto dus niet op de camperplaats parkeren.

Dat is erg vervelend. Stuur in dat geval een e-mail (bij voorkeur inclusief foto en kenteken) naar info@maascamp.nl.
Wij zullen hier zo spoedig mogelijk werk van maken.

Sanitaire voorzieningen zoals een toilet of douche zijn op onze camperplaats niet aanwezig en zullen voorlopig niet worden geplaatst. Ook de stortplaats voor grijs water en chemisch toilet is nog niet gereed. Deze wordt naar verwachting aankomende winter aangelegd. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. Onze tarieven hebben wij hierop aangepast.