Camperplaatsen Limburg

Let op: Op deze camperplaatsen in Limburg is het momenteel nog niet mogelijk om uw chemisch toilet of grijs water te lozen en we hebben geen sanitaire voorzieningen (toilet en douche). Houd hier rekening mee wanneer een camperplaats in limburg u reserveert voor een langere periode.

Of bekijk eerst de tarieven

De mooiste camperplaats in de kop van Limburg

Op nog geen vijf minuten lopen staat u midden in het bruisende stadscentrum van Gennep, een van de Noordelijkste dorpen van Limburg. Laat u verrassen door zonnige terrassen, restaurants en café’s. Ook voor de shoppers en cultuursnuivers valt er genoeg te beleven in de kop van Limburg. Loop hiervoor eens vanuit de camperplaats via de dijk naar de Niersstraat en de Zandstraat.

Direct aan fiets- en wandelroutes in Noord Limburg

Wandelaars en fietsers halen hun hart op tijdens een verblijf aan noord Limburg. Zo ligt de camperplaats direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes. Loop bijvoorbeeld door de Maaskemp over een aantal bruggetjes naar het Genneperhuis of het Theehuisje van Milsbeek. Of fiets naar het Reichswald, een enorm bos vlak over de Duitse grens, of naar het nationaal park de Maasduinen, Noord Limburg.

23 Royale plaatsen midden in het groen

Groene camperplaatsen in Limburg

Camperplaats Maascamp ligt dan wel in het historisch centrum van Gennep, toch is er aan natuur geen gebrek. Vanaf de camperplaats kijk je uit op een weide met schapen en op de dijk waarachter rivier de Niers ligt. In het Niersdal tref je een grote diversiteit aan Limburgse natuursoorten. Van poelen tot weides en van ijsvogels tot ooievaars die nestelen op het historische stadhuis!
De camperplaats aan het water ligt aan de Genneperhuisweg, welke dwars door de het grasrijke Maaskemp loopt en eindigt bij de ruïne van het Genneperhuis. Vanuit hier aanschouw je hoe de kronkelende Niers in de Maas uitmondt en heb je zicht op het door Unesco bekroonde Maasheggen-landschap, wat vanuit Boxmeer en Cuijk (Brabant) helemaal tot aan de grens van Gelderland reikt.

Camperplaatsen Limburg

Ervaar de natuur van de Maaskemp, Maasheggen en het Niersdal

Camperplaatsen Limburg voorzieningen

Voor iedere camperplaats in Limburg is een stroompunt van 10 ampère gereserveerd. Daarnaast is er een watertappunt en zijn er kraantjes op het terrein. Ieder plek heeft een eigen grasveldje om de luifel uit te zetten en twee eigen fietsenrekken.
De stortplaats voor grijs water en chemisch toilet wordt naar verwachting aankomende zomer aangelegd. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. Meer over onze voorzieningen lees je hier.

Limburgse gastvrijheid tot aan de deur van uw camper

Verzekerd van een mooi plekje

In slechts enkele minuten.

Vul het formulier in op deze pagina en klik op ‘Maak reservering’

U ontvangt een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op.

Na bevestiging ontvangt u een e-mail met daarin een betaallink. Als u hierop klikt kunt u online betalen, gewoon met iDeal, Bancontact of creditcard.

Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Tot ziens op de mooiste camperplaats van Limburg!