Hoera! Vanaf 21 juni zijn we geopend. Voorlopig nog even zonder voorzieningen, onze tarieven zijn hierop aangepast: €6,- excl. toeristenbelasting. Reserveren is verplicht en kan via onderstaande button.
Graag tot ziens op de Maascamp!

De mooiste camperplaatsen in Limburg

Op nog geen vijf minuten lopen staat u midden in het bruisende stadscentrum van Gennep, een van de Noordelijkste dorpen van Limburg. Laat u verrassen door zonnige terrassen, restaurants en café’s. Ook voor de shoppers en cultuursnuivers valt er genoeg te beleven in de kop van Limburg. Loop hiervoor eens vanuit de camperplaats via de dijk naar de Niersstraat en de Zandstraat.

Wandelen en fietsen vanuit de camperplaats in Limburg

Wandelaars en fietsers halen hun hart op tijdens een verblijf aan noord Limburg. Zo ligt de camperplaats direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes. Loop bijvoorbeeld door de Maaskemp over een aantal bruggetjes naar het Genneperhuis of het Theehuisje van Milsbeek. Of fiets naar het Reichswald, een enorm bos vlak over de Duitse grens, of naar het nationaal park de Maasduinen, Noord Limburg.

24 Royale plaatsen midden in het groen

Groene camperplaatsen in Limburg…

Camperplaats Maascamp ligt dan wel in het historisch centrum van Gennep, toch is er aan natuur geen gebrek. Vanaf de camperplaats kijk je uit op een weide met schapen en op de dijk waarachter rivier de Niers ligt. In het Niersdal tref je een grote diversiteit aan Limburgse natuursoorten. Van poelen tot weides en van ijsvogels tot ooievaars die nestelen op het historische stadhuis!

Maaskemp, Niersdal & Maasheggen

De camperplaats ligt aan de Genneperhuisweg, welke dwars door de het grasrijke Maaskemp loopt en eindigt bij de ruïne van het Genneperhuis. Vanuit hier aanschouw je hoe de kronkelende Niers in de Maas uitmondt en heb je zicht op het door Unesco bekroonde Maasheggen-landschap, wat vanuit Boxmeer en Cuijk (Brabant) helemaal tot aan de grens van Gelderland reikt.

Ervaar de natuur van de Maaskemp, Maasheggen en het Niersdal

Camperplaats voorzieningen

StroomWiFi Water
Storten van chemisch toilet, grijs water en afval

Zeker van een camperplaats in Limburg

Reserveer uw plek in 3 simpele stappen

  1. Reserveer uw verblijf

    Click op onderstaande button om uw camperplaats te reserveren. Zonder reservering kunt u de camperplaats niet betreden.

  2. Vul uw kenteken in

    Bij het reserveren vult u het kenteken van uw camper in. Deze wordt op locatie voor controle gebruikt, dat gebeurt automatisch.

  3. Geniet van uw verblijf!

    Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Limburgse gastvrijheid tot aan de deur van uw camper

Waar ligt camperplaats Maascamp?

De camperplaats ligt in Limburg, in het historische centrum van Gennep. Daarnaast ligt de camperplaats in de prachtige natuur van het Niersdal en de Maaskemp. Kijk hier hoe je de camperplaats het beste kunt bereiken.

Hoe reserveer ik een camperplaats?

Simpel! Klik gewoon op de ‘reserveer‘ button hieronder. Vervolgens vul je de gewenste data in waarop je wilt overnachten en het kenteken van je camper. Als alles gelukt is krijg je ter bevestiging een email toegestuurd.

Welke faciliteiten zijn er op de camperplaats?

De camperplaats is van alle gemakken voorzien. Zo is Maascamp niet alleen prachtig gelegen in de historische kop van Limburg én midden in de natuur, maar kun je je camper ook voorzien van stroom, water en nog veel meer.

Wat is er te beleven in de omgeving?

De camperplaats ligt in de kop van Limburg, waar je wordt overladen met gezellige terassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Ook zijn er leuke winkeltjes in de Niersstraat en Zandstraat van Gennep en worden er veel evenementen op de Markt georganiseerd. De natuurrijke omgeving kent veel indrukwekkende fiets- en wandelroutes die door Limburg, Brabant en Gelderland kronkelen. De camperplaats ligt direct aan het Pieterpad.

Tot snel in de Maaskemp!

Genneperhuisweg 16
6591 BS Gennep – Limburg