Camperplaatsen Gelderland

DE CAMPERPLAATS NABIJ GELDERLAND WORDT MOMENTEEL AANGELEGD, WIJ ZIJN DAN OOK GESLOTEN.

AANKOMENDE ZOMER BENT U VAN HARTE WELKOM.

GRAAG TOT DAN!

De mooiste camperplaatsen op de grens van Gelderland

Op nog geen vijf minuten lopen vanaf de camperplaats aan Gelderland staat u midden in het bruisende stadscentrum van Gennep. Gennep is een bourgondisch dorp wat slechts een paar kilometer bij Gelderland vandaan. Laat u verrassen door zonnige terrassen, restaurants en café’s. Ook voor de shoppers en cultuursnuivers valt er genoeg te beleven. Tip: Loop hiervoor vanuit de camperplaats via de dijk naar de Niersstraat en de Zandstraat.

Wandelen en fietsen in Gelderland vanuit de camperplaats

Wandelaars en fietsers halen hun hart op tijdens een verblijf aan Gelderland in het algemeen en aan de camperplaats in het bijzonder. Zo ligt de camperplaats direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes. Loop bijvoorbeeld door de Maaskemp over een aantal bruggetjes naar het Genneperhuis of het Theehuisje van Milsbeek. Of fiets naar het Reichswald, een enorm bos vlak over de Duitse grens met Gelderland, of naar de prachtige Gelderse stad Nijmegen.

24 Royale plaatsen midden in het groen

Camperplaatsen op een steenworp afstand van Gelderland

Camperplaats Maascamp ligt dan wel in het historisch centrum van Gennep Limburg, toch is er aan natuur geen gebrek. Vanaf de camperplaats kijk je uit op een weide met schapen en op de dijk waarachter rivier de Niers ligt. In het Niersdal tref je een grote diversiteit aan Gelderse natuursoorten. Van poelen tot weides en van ijsvogels tot ooievaars die nestelen op het historische stadhuis!
De camperplaats ligt tevens aan de Maasheggen, wat door Unesco in de Werelderfgoedlijst is opgenomen. Ook loop je in een paar minuten naar de ruïne van het Genneperhuis. Vanuit hier aanschouw je hoe de kronkelende Niers in de Maas uitmondt en heb je zicht op Boxmeer en Cuijk (Brabant) en aan het Duitse Reichwald, welke helemaal tot aan de grens van Gelderland reikt.

Ervaar de natuur van de Maasheggen, Maaskemp en het Niersdal

Camperplaats voorzieningen

StroomWiFi Water
Storten van chemisch toilet, grijs water en afval

Zeker van een camperplaats aan Gelderland?

Reserveer uw plek in 3 simpele stappen

  1. Reserveer uw verblijf

    Click op onderstaande button om uw camperplaats te reserveren. Zonder reservering kunt u de camperplaats niet betreden.

  2. Vul uw kenteken in

    Bij het reserveren vult u het kenteken van uw camper in. Deze wordt op locatie voor controle gebruikt, dat gebeurt automatisch.

  3. Geniet van uw verblijf!

    Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Gelderse gastvrijheid tot aan de deur van uw camper

Waar ligt camperplaats Maascamp?

De camperplaats ligt op een steenworp afstand van Gelderland, in het historische centrum van Gennep. Daarnaast ligt de camperplaats in de prachtige natuur van het Niersdal en de Maaskemp. Kijk hier hoe je de camperplaats het beste kunt bereiken.

Hoe reserveer ik een camperplaats?

Simpel! Klik gewoon op de ‘reserveer‘ button hieronder. Vervolgens vul je de gewenste data in waarop je wilt overnachten en het kenteken van je camper. Als alles gelukt is krijg je ter bevestiging een email toegestuurd.

Welke faciliteiten zijn er op de camperplaats?

De camperplaats is van alle gemakken voorzien. Zo is Maascamp niet alleen prachtig gelegen midden in de natuur van Gelderland, maar kun je je camper ook voorzien van stroom en water.

Wat is er te beleven in de omgeving?

De camperplaats ligt op enkele kilometers van de grens van Gelderland, in het centrum van Gennep. Hier word je overladen met gezellige terassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Ook zijn er leuke winkeltjes in de Niersstraat en Zandstraat en worden er veel evenementen op de Markt georganiseerd. De natuurrijke omgeving kent veel indrukwekkende fiets- en wandelroutes die door Limburg, Brabant en Gelderland kronkelen. De camperplaats ligt direct aan het Pieterpad.

Tot snel in de Maaskemp!

Genneperhuisweg 16
6591 BS Gennep