Camperplaats aan het water

🏛🍷🛍☕🖼

Midden in het sfeervolle historische stadscentrum van Gennep.

🚲🐄⛵🌳⛱

Midden in de prachtige natuur van de Maaskemp en het Niersdal.

💧⚡🚽🗑🚰

Met basisvoorzieningen zoals stroom, water en loospunt van chemisch toilet.Let op: momenteel is het nog niet mogelijk om uw chemisch toilet of grijs water te lozen. Houd hier rekening mee wanneer u reserveert voor een langere periode.

Camperplaats aan het water

Op nog geen vijf minuten lopen staat u aan de loswal van de Maas of aan de voet van het Genneperhuis, waar rivier de Niers in de Maas uitmondt. Daarnaast ligt de camperplaats aan het water direct tegen de dijk van de Niers. Via deze dijk loopt u in minder dan 3 minuten naar het gezellige stadscentrum van Gennep, waar u wordt verrast met zonnige terrassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Direct aan de rivier ligt ook een vlonder waar u in de zomer heerlijk kunt recreëren. Het uitzicht vanaf de dijk op het water is de moeite waard!

Een camperplaats aan het water met fiets- en wandelroutes

Wandelaars en fietsers halen hun hart op tijdens een verblijf aan de Maascamp. Zo ligt de camperplaats direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes die door het rivierrijke Maas- en Nierslandschap gaan. Wandel bijvoorbeeld door de Maaskemp over een aantal bruggetjes naar het Genneperhuis of het Theehuisje van Milsbeek. Of fiets langs de maas op naar de prachtige stad Nijmegen of naar Boxmeer of Cuijk aan de Maas.

24 Royale camperplaatsen aan het water

Camperplaatsen in het centrum van Gennep, en meer…

Camperplaats Maascamp ligt dan wel in het historisch centrum, toch is er aan natuur geen gebrek. Vanaf de camperplaats aan het water kijk je uit op een weide met schapen en op de dijk waarachter rivier de Niers ligt. In het Niersdal tref je een grote diversiteit aan landschap en natuur. Van poelen tot weides en van ijsvogels tot ooievaars die nestelen op het historische stadhuis!
De camperplaats aan de maas, bereik je via de Genneperhuisweg, welke dwars door de het grasrijke Maaskemp loopt en eindigt bij de ruïne van het Genneperhuis. Vanuit hier aanschouw je hoe de kronkelende Niers in de Maas uitkomt en heb je een prachtig zicht op het door Unesco bekroonde Maasheggen-landschap.

Ervaar de natuur en het water van de Maaskemp, Maasheggen en het Niersdal

Camperplaats voorzieningen

StroomWiFi Water
Storten van chemisch toilet, grijs water en afval

Zeker van een mooie camperplaats

Reserveer uw plek in 3 simpele stappen

  1. Reserveer uw verblijf

    Click op onderstaande button om uw camperplaats te reserveren. Zonder reservering kunt u de camperplaats aan het water niet betreden.

  2. Vul uw kenteken in

    Bij het reserveren vult u het kenteken van uw camper in. Deze wordt op locatie voor controle gebruikt, dat gebeurt automatisch.

  3. Geniet van uw verblijf!

    Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Sfeer tot aan de deur van uw camper

Waar ligt camperplaats Maascamp?

De camperplaats ligt zowel aan het water als in het gezellige historisch centrum van Gennep (Noord Limburg). Kijk hier hoe je de camperplaats het beste kunt bereiken. De camperplaats aan de Maas en aan de Niers ligt tevens midden in de natuur van de Maaskemp en het Niersdal.

Hoe reserveer ik een camperplaats?

Simpel! Klik gewoon op de ‘reserveer‘ button hieronder. Dan vul je de gewenste data in waarop je wilt overnachten en het kenteken van je camper. Als alles gelukt is krijg je ter bevestiging een email toegestuurd.

Welke faciliteiten zijn er op de camperplaats?

De camperplaats is van alle gemakken voorzien. Zo is Maascamp niet alleen prachtig gelegen in het centrum van Gennep én aan het water in de Maaskemp en het Niersdal, maar kun je je camper ook voorzien van stroom, water en nog veel meer.

Wat is er te beleven in de omgeving?

De camperplaats ligt aan het water én in centrum van Gennep waar je wordt overladen met gezellige terassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Ook zijn er leuke winkeltjes in de Niersstraat en Zandstraat en worden er veel evenementen op de Markt georganiseerd. De natuurrijke omgeving kent veel indrukwekkende fiets- en wandelroutes. Direct aan de camperplaats ligt water en het Pieterpad.

Tot ziens in de Maaskemp