Camperplaatsen Brabant

Winkels, horeca en cultuur. Er is altijd meer dan voldoende te beleven in het altijd gezellige Gennep! Het historische centrum van het vestingstadje is gelegen op slechts 3 minuutjes lopen. Geniet ervan!

De camperplaats is gelegen midden in de prachtige natuur van de Maaskemp, het Niersdal en het door unesco bekroonde Maasheggengebied. Direct naast de camperplaats ligt een dijk waarachter rivier de Niers door het landschap kronkelt en op slechts 5 minuten lopen vanaf de camperplaats in de Maas uitmondt.

Water tappunt, stroom (6 ampère), loospunt chemisch toilet, deponeren van afval en waterkraantjes.

Of bekijk eerst de tarieven

De mooiste camperplaats aan de rand van Brabant

Op nog geen vijf minuten lopen vanaf de camperplaats aan Brabant staat u midden in het bruisende stadscentrum van Gennep. Gennep is een bourgondisch dorp wat slechts een paar kilometer van Brabant af ligt. Laat u verrassen door zonnige terrassen, restaurants en café’s. Ook voor de shoppers en cultuursnuivers valt er genoeg te beleven. Tip: Loop hiervoor vanuit de camperplaats via de dijk naar de Niersstraat en de Zandstraat.

Wandelen en fietsen in Brabant vanuit de camperplaats

Wandelaars en fietsers halen hun hart op tijdens een verblijf aan Brabant in het algemeen en aan de camperplaats in het bijzonder. Zo ligt de camperplaats aan Brabant direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes. Loop bijvoorbeeld door de Maaskemp over een aantal bruggetjes naar het Genneperhuis of het Theehuisje van Milsbeek. Of fiets naar het Reichswald, een enorm bos vlak over de Duitse grens, of naar het Brabantse BoxmeerCuijk of Maasheggen-gebied.

23 Royale plaatsen midden in het groen

Camperplaatsen op een steenworp afstand van Brabant

Camperplaats Maascamp ligt dan wel in het historisch centrum van Gennep Limburg, toch is er aan natuur geen gebrek. Vanaf de camperplaats kijk je uit op een weide met schapen en op de dijk waarachter rivier de Niers ligt. In het Niersdal tref je een grote diversiteit aan Brabantse natuursoorten. Van poelen tot weides en van ijsvogels tot ooievaars die nestelen op het historische stadhuis!
De camperplaats ligt tevens aan de Maasheggen, een typisch Brabants landschap wat door Unesco in de Werelderfgoedlijst is opgenomen. Ook loop je in een paar minuten naar de ruïne van het Genneperhuis. Vanuit hier aanschouw je hoe de kronkelende Niers in de Maas uitmondt en heb je zicht op Boxmeer en Cuijk (Brabant) en aan het Duitse Reichwald, welke helemaal tot aan de grens van Gelderland reikt.

Camperplaatsen Brabant

Ervaar de natuur van de Maaskemp, Maasheggen en het Niersdal

Camperplaatsen voorzieningen

Voor iedere camperplaats aan Brabant is een stroompunt van 10 ampère gereserveerd. Daarnaast is er een watertappunt en zijn er kraantjes op het terrein. Ieder plek heeft een eigen grasveldje om de luifel uit te zetten en twee eigen fietsenrekken.
De stortplaats voor grijs water en chemisch toilet wordt naar verwachting aankomende zomer aangelegd. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. Meer over onze voorzieningen lees je hier.

Brabantse gastvrijheid tot aan de deur van uw camper

Verzekerd van een mooi plekje

In slechts enkele minuten.

Vul het formulier in op deze pagina en klik op ‘Maak reservering’

U ontvangt een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op.

Na bevestiging ontvangt u een e-mail met daarin een betaallink. Als u hierop klikt kunt u online betalen, gewoon met iDeal, Bancontact of creditcard.

Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Tot ziens op de mooiste camperplaats aan Brabant!