Camperplaats Gennep

Let op: momenteel is het nog niet mogelijk om uw chemisch toilet of grijs water te lozen en we hebben geen sanitaire voorzieningen (toilet en douche). Houd hier rekening mee wanneer u reserveert voor een langere periode.

Of bekijk eerst de tarieven


(o.b.v. van 59 reviews)

.

Volg ons:

.

Camperplaats in hartje Gennep

Op nog geen vijf minuten lopen staat u midden in het bruisende stadscentrum van Gennep, waar u wordt verrast met zonnige terrassen, lunchrooms, restaurants en café’s. Ook voor de shoppers en cultuursnuivers valt er genoeg te beleven in de altijd gezellige Niersstraat en Zandstraat. Tip: loop via de dijk voor een leuker uitzicht.

Een camperplaats met fiets- en wandelroutes

Wandelaars en fietsers halen hun hart op tijdens een verblijf aan de Maascamp. Zo ligt de camperplaats direct naast het Pieterpad en verschillende leuke wandel- en fietsroutes. Wandel bijvoorbeeld door de Maaskemp over een aantal bruggetjes naar het Genneperhuis of het Theehuisje van Milsbeek. Ook fiets je richting het Reichswald, een enorm bos vlak over de Duitse grens, naar de prachtige stad Nijmegen of naar nationaal park de Maasduinen.

Camperplaatsen in het centrum van Gennep, en meer…

Camperplaats Maascamp ligt dan wel in het historisch centrum, toch is er aan natuur geen gebrek. Vanaf de camperplaats kijk je uit op een weide met schapen en op de dijk waarachter de snelst stromende rivier van Nederland ligt: de Niers. In het Niersdal tref je een grote diversiteit aan landschap en natuur. Van poelen tot weides en van ijsvogels tot ooievaars die nestelen op het historische stadhuis!
De camperplaats ligt aan de Genneperhuisweg, welke dwars door de het grasrijke Maaskemp loopt en eindigt bij de ruïne van het Genneperhuis. Vanuit hier aanschouw je hoe de kronkelende Niers in de Maas uitmondt en heb je zicht op het door Unesco bekroonde Maasheggen-landschap.

Camperplaats voorzieningen

Voor iedere camperplaats is een stroompunt van 10 ampère gereserveerd. Daarnaast is er een watertappunt en zijn er kraantjes op het terrein. Ieder plek heeft een eigen grasveldje om de luifel uit te zetten en twee eigen fietsenrekken.
De stortplaats voor grijs water en chemisch toilet wordt naar verwachting aankomende zomer aangelegd. Wij zijn hiervoor afhankelijk van de aansluiting op het gemeentelijke rioolnetwerk. Meer over onze voorzieningen lees je hier.

Verzekerd van een mooi plekje

In slechts enkele minuten.

Vul het formulier in op deze pagina en klik op ‘Maak reservering’

U ontvangt een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op.

Na bevestiging ontvangt u een e-mail met daarin een betaallink. Als u hierop klikt kunt u online betalen, gewoon met iDeal, Bancontact of creditcard.

Eenmaal aangekomen op de camperplaats hoeft u niets meer te doen. Geniet van uw verblijf aan de Maascamp!

Tot ziens in de Maaskemp!